Upptäck kraften i coaching & mentorskap​

Coachning hjälper dig förstå dig själv, göra medvetna val och nå den förändring du önskar.

En närbild på en kvinnas hand som är ihopknuten, som i ett slag. På ett av fingrarna finns en ring med ett hjärta.

Är du redo att visualisera din framtid – och arbeta för att komma dit?

Välkommen till en resa av självinsikt och utveckling. Vår coaching är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig förstå dig själv på djupet, göra medvetna val och nå de förändringar du önskar. Genom professionell coaching och mentorskap utvecklar vi chefer, ledare, ägare och medarbetare, och tar dem till nya höjder.

Din utveckling, vår mission

Vi arbetar för att stärka dig genom att ställa utmanande frågor som ger nya insikter och tydliga handlingsplaner. Tillsammans identifierar vi mål, prioriteringar och skapar en struktur som leder dig mot framgång. Våra program anpassas efter dina eller din organisations specifika behov, och vi erbjuder både individuell och gruppcoachning för att passa just dig.

Långsiktigt hållbara resultat

Vi tror på långsiktigt mentorskap som bygger hållbara och lönsamma företag med motiverade medarbetare. Vår ledarskapscoachning är särskilt effektiv för att övervinna utmaningar och nå framgångsrika resultat. Med stöd, vägledning och kompetensutveckling, är vi dedikerade till att hjälpa dig nå dina mål.

Upptäck hur +Chabro kan transformera din resa mot en hållbar framgång. Vi är stolta över att ständigt få högsta betyg på våra utbildningstillfällen och ser fram emot att stödja just din utveckling.

Starta nu!

Boka digital coaching
med Lotta

Ledarskapscoaching 90min

Behöver du vägledning i ditt ledarskap? Har du frågor eller utmaningar du vill ha hjälp att komma vidare med? Behöver du hjälp att hitta en plan för att motivera och engagera medarbetarna? Vi fokuserar på dig och just ditt ledarskap. Vi sätter tillsammans upp en handlingsplan, arbetar vidare med lösningar och din utveckling. Vårt första möte kostar ingenting!

Karriärcoach 90min

Är det dags för nästa steg inom din karriär? Står du inför ett val där du behöver hjälp att navigera för att komma vidare? Du kanske vet precis vad du vill men inte riktigt hur du ska komma dit. Vi fokuserar på dig och ditt framtida yrkesliv och ser till att du har starten till en lösning och att du har en handlingsplan när vi avslutar samtalet. Förberedelse: skriv ned de utmaningar/problem du vill arbeta vidare med.

Säljcoach 90min

Hur ska du lyckas med sälj? Vad behöver du för att nå nya höjder? Vi fokuserar på dina säljutmaningar och ser till att du lyckas med försäljningen! Under vårt möte tillsammans ser vi till att du får starten till en lösning och sätter tillsammans upp en handlingsplan. Första mötet är helt kostnadsfritt.
Förbered dig genom att fundera kring och skriva ner de utmaningar du upplever.

Några av våra samarbetspartners