Vi är Chabro

Vi hjälper verksamheter och individer att växa genom att kompetensutveckla ledare, säljare och medarbetare.

Ett porträttfoto av Lotta Broberg. Hon ler mot kameran, hon sitter vid ett bord med sin laptop. I bakgrunden syns stora fönster, en tegelvägg och gröna växter.

+CHABRO grundades 2008 av Lotta Broberg, expert inom sälj- och ledarskapsutveckling samt verksamhetsutveckling. Lotta har en bakgrund som säljare och ledare. Lotta älskar försäljning och vill att fler ska gilla försäljning. Det startar med ett bra och tillåtande ledarskap.

Vårt mål är att hjälpa verksamheter att skapa lönsamma, hållbara företag med engagerade medarbetare som kunder ser som en självklart val.

Tillsammans med verksamheter arbetar vi för att stärka ledarskap, försäljning och team mot hållbarhet och lönsamhet. Det gör vi med hjälp av skräddarsydda utbildningar och program. När allt kommer omkring handlar allt om människor och vi vill att alla ska få möjligheten att nå sin fulla potential!

Idag är vi ett nätverk av professionella och erfarna utbildare, tränare, coacher och mentorer med bred erfarenhet inom ledarskap och försäljning i olika branscher.

Vi har utbildat över 15 000 chefer och ledare och ser alltid till att matcha den bästa utbildaren till varje uppdrag. Rätt kompetens till rätt kund är självklart för oss.

Möt teamet

Tillsammans växer vi
företag och individer

Lotta Broberg
Verksamhetsutvecklare, Ledarskap- & säljexpert

Sportälskande vintermänniska som vill utmana världen och klienter till att agera "the Pippi-way" - "Det har jag aldrig gjort förr, så det kan jag helt säkert".

Drygt 10 års erfarenhet som ledarskaps- och säljtränare.

Erfaren och certifierad business- och ledarskapscoach som älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potential.
Caroline Larsson
Yrkeslivsutvecklare / PT inom yrkeslivet och karriär

En långdistansvandrare som har som mission att vara en katalysator för individer att skapa ett meningsfullt och hållbart yrkesliv. Jag utvecklar både medvetna medarbetare och lärande organisationer. Min bakgrund är som chef med lång erfarenhet av medarbetarutveckling, organisationsteoretiker och coach.
Jan Broberg
Digitaliseringskonsult


Tekniknörd med passion för mötet med människor. Lång erfarenhet inom markandsföring och försäljning. E-handel inom high-tech är en specialitet. Älskar att få digitaliseringen att bli enkel. "Med sin karisma, tekniskförståelse vilja att skapa resultat och höga ambitionsnivå inspirerar Jan andra att prestera mer än de trodde var möjligt."